POLITICĂRECENTE

Indecenta politică buzoiană

 

Cu un USR în reformare după 18 luni de deringoladă totală și un PLUS aproape inexistent în plan politic local, Partidul Național Liberal rămâne în continuare singura formațiune politică capabilă să preia Puterea în județul Buzău. Poate PNL Buzău să reprezinte interesele buzoienilor după trei ani de umilințe din partea PSD?

Nu, nu poate, cel puțin nu cu actuala conducere, care a rămas ancorată în alianța de tristă amintire numită Uniunea Social-Liberală – USL. Sunt de notorietate în urbea noastră relațiile mai mult decât cordiale dintre șeful liberalilor buzoieni, Romanescu Cristinel și stăpânul social-democraților, Ciolacu Marcel, și nu numai.

Odată cu începerea subțierii Buzăului de PSD, cred că ar fi momentul ca la PNL Buzău să apară primele semne de îndepărtare a „elefanților” care au distrus încrederea electoratului liberal. Este cazul ca președintele Romanescu și echipa sa să facă pasul înapoi și să-i lase pe oamenii curați din partid să readucă și să promoveze valorile liberale.

Nu în ultimul rând, pentru a desăvârși “lucrarea” începută azi în Parlamentul României, în jurul unui PNL curat ar trebui conturat planul pentru câștigarea alegerilor locale și parlamentare din 2020. Fără o alianță strict electorală între PNL, USR și PLUS, la Buzău, nu va fi posibilă înlăturarea PSD de la stăpânirea Buzăului!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!