ADMINISTRAȚIEPOLITICĂSĂNĂTATE

Ciolacii

Când Marcel Ciolacu afirma cu tărie în campaniile electorale din 2016 și 2019 că Buzăul e campion la atragerea fondurilor europene pe zona de Sud-Est, era foarte bine informat: în perioada 2013 – 2015, nepotul său Ciolacu Mihai Cristian a fost consilier personal al ministrului Fondurilor Europene. Mai bine zis al miniștrilor, întrucât în cei trei ani petrecuți în minister, Miță Ciolacu a schimbat trei miniștri: Eugen Teodorovici, Marius Nica și Aura Răducu.

Dacă Andreea Ioana Ciolacu, cealaltă nepoată a președintelui PSD, înfiptă de curând în inima Institutului Cultural Român, (ICR) ar putea fi chiar talentată la făcut poze și mai ales pentru că a fost angajată la Opera Națională în calitate de consultant artistic, dar și la Ministerul Culturii și Identității Naționale pe un post de consilier al unui secretar de stat, actualul benzinar și farmacist s-a remarcat doar ca săgeată a președintelui Camerei Deputaților.

După ce a terminat să-i consilieze pe cei trei miniștri cu cele mai bune sfaturi și programe europene, cel despre care prietenii apropiați spun că ar fi agramat și analfabet funcțional, a revenit la Buzău la afacerile cu benzinării pe care le preluase prin încredințare sfântă de la unchiul Marcel.

Fiind convins de liderul PSD că are abilități de geniu în antreprenoriat, Ciolacu Mihai Cristian a fost introdus și în ”zona” farma, una dintre cele mai profitabile afaceri din România, mai ales dacă sistemul îți asigură o schemă de joc la care participă activ președinți de case de asigurări de sănătate și președinți de colegii de farmaciști.

Nepotul președintelui Camerei Deputaților nu se află la prima experiență în domeniul medical. Din declarațiile de avere depuse în perioada petrecută la MFE, mai aflăm că Ciolacu Mihai Cristian este acționar în celebra firmă Healthy Med Consulting SRL. Despre asta voi scrie într-un alt material.

TKRM200104790158

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!