ADMINISTRAȚIEJUSTIȚIEPOLITICĂRECENTE

Avocatul Clanului Găinarilor

Și-a făcut renumele printre borfașii buzoieni, astfel că dacă furi vreo două găini sau bujii de la Sinterom, dacă furi statul român și societățile primăriei Buzău, dacă ești declarat incompatibil de către ANI, dacă ești primar și agresezi fizic jurnaliști și activiști civici, dacă ești găinar sau porcar și violent în fapte și vorbe, dacă vrei să scapi de soția asistent de farmacie pentru a te combina cu un medic, atunci apelezi la el, la „avocatul pesedist”.

Răzvan Gheorghe este un apropiat al PSD, prieten foarte bun cu vicepreședintele CJ Buzău, Petre Adrian Robert. Soția avocatului este secretara lui Petre la Consiliul Județean. Din relația asta sulfuroasă, Gheorghe câștigă foarte mulți bani publici prin contractele încheiate cu primăriile buzoiene, dar și cu alte entități locale controlate de PSD, cum ar fi Asociația Județeană de Fotbal Buzău al cărui șef, ați ghicit, este tocmai Petre Adrian Robert

Petre Adrian Robert, vicepreședinte CJ Buzău

Două dintre contracte mi se par foarte interesante care, aparent, nu au legătură cu PSD: cel cu Primăria Lopătari și cel cu Primăria Vadu Pașii.

La Lopătari, Gheorghe a ajuns să presteze pe bani publici tot prin influență politică. După cum bine știți, primarul comunei Lopătari este Constantin Claudiu, un băiat de la PLUS, partidul lui Cioloș, ăia care pe Facebook dau *uie corupților din PSD. Pe Facebook, evident, în realitate fiind în relații cordiale.

Contract-asistenta-juridica-razvan-gheorghe

Întrebat fiind cum de a ajuns în relații profesionale tocmai cu Gheorghe, primarul Constantin a spus că cineva din partid i l-a recomandat pe ”avocatul pesedist”. Cineva… aparent obscurul personaj pe numele Ivan Cristina Mihaela, umbra lui Moraru Mihai Răzvan, fostul niciodată Perfect al Județului Buzău, și cea care l-a reactivat în PLUS pe Păpușel, actualul Perfect.

Interesantă va fi colaborarea pe viitor dintre primarul Constantin și avocatul Gheorghe după ce primul acuză actele de violență ale Găinarilor și atitudinea slabă a polițiștilor, iar al doilea îi apără pe agresori.

Facebook Constantin Claudiu

2000 de lei / lună încasează avocatul Gheorghe Răzvan doar de la Primăria Lopătari. În contract nu sunt incluse chletuielile de deplasare și de combustibil. Pentru dosare având obiecte a căror valoare depășește sume de 100.000 de lei, avocatul va percepe onorarii mai mari, tot din bani publici.

TEHNOGRUP ENERGO PETROL SRL

Gheorghe este client fidel al pensiunii de la Pârscov al familiei Ivan, pensiune pe numele soțului, ridicată pe fonduri europene într-o combinație cel puțin imorală. După o licitație câștigată de un constructor oarecare, Ivan Cristina Mihaela pe atunci Dochia, a ”trântit” licitația, care s-a reluat ulterior.

La a doua licitație, firma declarată câștigătoare a fost TEHNOGRUP ENERGO PETROL SRL – asociat unic Ivan Cristina Mihaela, fostă Dochia. Astfel, Cristina Mihaela a construit o pensiune din bani europeni pentru viitorul său soț, Ivan Iulian. Nu, nu a fost dragoste în timpul lucrărilor de construire a pensiunii. Cei doi erau împreună de mai mulți ani, doar hârtia de la Starea Civilă le lipsea, care a fost semnată imediat după ce proiectul pe fonduri europene a ieșit de sub monitorizarea organismelor de control.

Revenind la Gheorghe, e imperios necesar de precizat că acesta este nu doar avocatul/juristul Primăriei Vadu Pașii, ci și avocatul pe ”persoană fizică” al primarului Firon Gheorghe, pe care îl apără în dosarul penal deschis după actele de violență fizică săvârșite în incinta primăriei asupra Activistului Buzoian – Nițu Robert Gabriel.

50 de milioane de lei vechi a fost prețul plătit de infractorul-găinar, fost porcar, Cojocaru Florin pentru a scăpa de arestul preventiv de 29 de zile cu care s-a pricopsit aseară după ore bune de judecată și deliberări. I-a luat banii degeaba găinarului.

Ieri după-amiază, apropiații infractorului violent erau foarte încrezători în șansele de eliberare din arest ale șefului Clanului Găinarilor, doar că judecătorul Bunea Ștefania Andreea, propus pentru a conduce Secția Penală a Judecătoriei Buzău, a făcut dreptate, momentan.

Banii jos, ochii la ușă!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!