ADMINISTRAȚIEMEDIUPOLITICĂRECENTE

Audio – Ciolacu înregistrat și de președintele USR Buzău

În mai puțin de două ore începe la Primăria Buzău ședința ordinară a Consiliului Local Buzău ce are pe ordinea de zi, printe altele, PROIECTUL DE HOTĂRÂRE NR. 287 privind înaintarea către Guvernul României a propunerii de emitere a unei hotărâri de guvern pentru transmiterea, cu titlu gratuit, din domeniul public al statului şi din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva în domeniul public al Municipiului Buzău a unor suprafețe de fond forestier aferente Pădurii Crâng în scopul realizării amenajărilor necesare pentru realizarea unei păduri – parc.

Povestea acestei transmiteri a Pădurii Crâng din proprietatea publică a statului în proprietatea publică a muncipiului Buzău a început în urmă cu patru ani, atunci când la sugestia grupurilor de interese social-democrate buzoiene, primarul Buzăului Constantin Toma a introdus pe ordinea de zi a ședinței CLM Buzău o primă hotărâre ce avea ca scop transferul pădurii prin metode la limita legalității, dacă nu dincolo.

În mai 2017, după ce subsemnatul a sesizat de nedreptatea care urma să fie pecetluită printr-o lege inițiată de parlamentarii PSD Buzău, am început demersurile pentru blocarea proiectului de lege în Senat, prima cameră sesizată. Cu ajutorul senatoarei USR Florina Presadă și a deputatului Dan Rădulescu am reușit.

Au urmat o serie de alte hotărâri de consiliu local și tot atâtea acțiuni legale împotriva ilegalităților comise în legislativul local, inclusiv o acțiune în instanța de contencios administrative.

Prezentul articol nu dorește a reconstitui faptele săvârșite în cei patru ani, ci aducerea la cunoștința publicului larg două aspecte: minciunile și necunoștința președintelui national al PSD și caracterul golănesc al președintelui USR Buzău Irinel Cîrstea care astăzi, în calitate de consilier local ales în 27 septembrie 2020 va da ochii cu colegii săi din PSD.

În altă ordine de idei, îmi pun o întrebare firească: Marcel Ciolacu, liderul celui mai mare partid politic din România, chiar a fost/este atât de slab și vulnerabil?

Precizare: Cîrstea Irinel NU a avut mandate din partea conducerii USR Buzău din 2017 de a merge la Ciolacu pentru a purta vreun dialog. Înregistarea președintelui PSD a fost făcută illegal și pe proprie răspundere de către numitul Cîrstea Irinel, fapt ce a dus la luarea în discuție în cadrul USR Buzău de excludere a acestuia din partid. Ulterior, cu sprijinul lui Cristian Ghinea și Dan Barna, Cîrstea a preluat filiala Buzău prin câteva acțiuni ilegale dincolo de statutul Uniunii Salvați România.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!