ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Afaceri de familie la TransBus SA Buzău

 

Nu se poate spune că este nelegal, dar cel puțin imoral este cu siguranță.

Mihai Cosmin Petruș zis Mizzy este un băiat crescut la sânul Partidului, care a muncit foarte mult pentru a ajunge șef de asociație de locatari, dar și membru în Consilul de Administrație la TransBus SA, societate comercială controlată de domnul primar PSD Constantin Toma.

Și ce face o lipitoare de afișe când ajunge în copac? Profită la maximum de poziția din copac!

Mizzy și doamna Văleanu
Mizzy și doamna Văleanu

Astfel, Mihai Cosmin Petruș a găsit de cuviință să-i faciliteze partenerei sale de viață, doamna Văleanu, niște publicitate la societatea mai sus amintită la un preț preferanțial aș spune.

Oferta TranBus pentru Știri Din Surse Buzău
Oferta TranBus pentru Știri Din Surse Buzău

Spun asta pentru că un alt agent economic a cerut un deviz pentru aceleași servicii de publicitate, dar prețul a fost considerabil mai mare, precum se vede în fotografia de mai sus.

Văleanu_01

Deci, domnule Mizzy, considerași în continuare că aceste afaceri de familie, familie pe care partidul pe care îl slujiți a militat pentru Familie să interfereze cu o societate comercială susținută din bani publici, ai buzoienilor?

Văleanu_02

Nu pare deloc dubios că doamna Văleanu a obținut aceste prețuri preferențiale după ce domnia voastră a fost premiat cu postul în CA la TransBus SA?

Văleanu_03

Așteptăm un răspuns serios și argumentat din partea dumneavoastră! Mulțumim!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!