Mocanu-i mocan și-n ziua de Paște!

Nesimțirea și golăneala caracteristică mocanilor buzoieni a atins o nouă cotă alarmant de penibilă, de data asta ajungându-se până acolo încât votul popular acordat de cetățeni duminică să fie manipulat ulterior de epavele politice din cadrul partidului lui Băsescu.

Pascu Florentin este un tânăr râmnicean ce a candidat, surprinzător pentru mine, la Consiliul Local Municipal Rm. Sărat pe lista Partidului Mișcarea Populară. Recunoscut de politicienii râmniceni ca un tenace adversar politic și cu o carieră remarcabilă în mediul privat, Pascu a acceptat invitația bunului său prieten, traseistul politic Florescu Raul, de a se înscrie în Mișcare și de a candida pe listele mărului stricat.

După scrutinul din 27 septembrie 2020, PMP Rm. Sărat a reușit să obțină două mandate de consilier local, Florescu (ex. PDL, PNL, ALDE) și Pascu Florentin. Toate bune și frumoase până acum două zile când la solicitarea administrației râmnicene de a confirma calitatea de membru PMP a lui Pascu și investirea sa în funcția de consilier local. Pe surse, altele decât cele din partid, Pascu a aflat că nu mai are calitatea de membru PMP a doua zi după alegeri și că mandatul de consilier local în CLM Rm. Sărat a fost atribuit primului membru de pe lista de supleanți.

Pascu-Rm-1-1

Golănia lui Mocanu și Florescu

Pascu a încercat să ia legătura cu ”prietenul” Florescu pentru a lămuri situația uluitoare în care se regăsea, însă secretara lui Aadrian Von Zmeieni dispăruse, era de negăsit. După alte eforturi de a de urma lui Florescu, candidatul s-a deplasat la sediul PMP de la Buzău cu intenția de a cere explicații pentru mârlănia pemepistă. A fost întâmpinat de ”marele alb” care păzea intrarea în sediu. Lui Pascu i s-a reproșat faptul că nu s-a implicat suficient în campanie, că nu i-a dat cu sărumâna soției lui Florescu, că nu s-a descălțat la intrarea în sediul de pe Unirii și că a adresat jigniri grave la adresa colegilor.

Pentru aceste fapte reprobabile, Pascu a fost exclus din partid fără ca în prealabil să i se fi comunicat vreun act oficial, și dat afară la propriu din sediul partidului.

Aici încep problemele penale ale Mocănelului. Fiul infractorului Mocanu Victor a semnat și depus la Primăria Rm. Sărat documentul prin care comunica faptul că Pascu Florentin nu mai este membru PMP și solicită validarea pe locurile de consilieri a lui Florescu Raul și Aldea Paul, omițând să parcurgă pașii legali în ceea ce privește statutul de membru a proaspătului consilier local Pascu. Cel mai probabil vor urma câteva plângeri penale împotriva conducerii PMP Buzău, ce vor clătina serios poziția de întâi candidat a lui Mocanu pentru un nou mandat de deputat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!